PURA advocaten is vanaf 1987 gevestigd in Deurne. Voorheen bekend onder de naam Henselmans Advocaten en Vogelaar & Van Rooij Advocaten. Per 1 juni 2019 draagt ons kantoor de naam PURA advocaten. PURA advocaten betreft een samenwerking tussen Proenings Advocatuur, Bogaarts Advocatuur en Chantal Gielen Advocatuur.

PURA advocaten is een kantoor met ervaren, betrokken, laagdrempelige en eerlijke advocaten in het centrum van Deurne. De kracht van PURA advocaten is duidelijk taalgebruik, laagdrempelig contact, deskundigheid en betrokkenheid bij de cliënt. De belangen van de cliënt staan altijd centraal. Jouw doel bepaalt onze strategie. Dat kan variëren van een minnelijke schikking tot een stevige procedure. Ons belang is een tevreden cliënt!

Wij vinden communicatie met en openheid naar onze cliënten erg belangrijk. Wanneer wij van mening zijn dat een zaak geen of weinig kans van slagen heeft, zullen wij dit ook tegen je zeggen. Ook over de tarieven communiceren wij open en transparant. Vooraf weet je bij ons waar je aan toe bent.

Wij verlenen advies en bijstand in procedures aan ondernemers en particulieren. Ook staan wij cliënten bij op basis van een toevoeging.

Website door Buro TARGET