Willeke van Rooij

Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en daar heb ik op kamers gewoond. Na mijn studie ben ik teruggekeerd naar mijn geboortedorp Vlierden en nu woon ik in Deurne. Ik heb 3,5 jaar bij een middelgroot advocatenkantoor in loondienst gewerkt en vanaf 2011 ben ik voor mezelf begonnen.

Vanaf 1 juni 2019 gaat het kantoor verder onder de naam PURA advocaten. Ik richt me voornamelijk op het civiele recht (arbeidsrecht, contractenrecht, algemene voorwaarden, huurrecht en incasso's). Ik werk vooral op basis van vertrouwen, eerlijkheid en een duidelijk advies. Ik zal het ook benoemen als ik van mening ben dat er weinig kans van slagen is in een procedure. Daarnaast ben ik een vechter en ga tot het uiterste voor mijn cliënten. Ik wil eigenlijk gewoon altijd winnen!

Ik ben actief geweest in de lokale politiek als burgercommissielid, raadslid, lijsttrekker en fractievoorzitter. Daarnaast zet ik me in als lid van de Raad van Toezicht van ORO (een zorginstelling voor mensen met een beperking) en als lid van de Raad van Commissarissen bij Woonveste (een woningcorporatie in Drunen e.o.). Daarnaast heb ik twee lieve schatten van kinderen (Julie en Wout) en ben ik bonusmama van Luuk. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie (kamperen of snowboarden), ben ik sportief, hou ik van de natuur en ben ik een echte bourgondiër.

Telefoonnummer: 06-16497276
E-mail: willeke@pura-advocaten.nl

Website door Buro TARGET