Willeke van Rooij

Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en daar heb ik op kamers gewoond. Na mijn studie ben ik teruggekeerd naar mijn geboortedorp Vlierden en nu woon ik in Deurne. Ik heb 3,5 jaar bij een middelgroot advocatenkantoor in loondienst gewerkt en ben daarna voor mezelf begonnen.

Vanaf 1 juni 2019 gaat het kantoor verder onder de naam Pura advocaten. Ik richt me voornamelijk op het civiele recht (arbeidsrecht, contractenrecht, algemene voorwaarden, huurrecht en incasso's). Ik werk vooral op basis van vertrouwen, eerlijkheid en een duidelijk advies. Ik zal het ook benoemen als ik van mening ben dat er weinig kans van slagen is in een procedure. Daarnaast ben ik een vechter en ga tot het uiterste voor mijn cliënten. Ik wil eigenlijk gewoon altijd winnen!

Ik ben actief geweest in de lokale politiek als burgercommissielid, raadslid, lijsttrekker en fractievoorzitter. Daarnaast zet ik me in als lid van de Raad van Toezicht van ORO (een zorginstelling voor mensen met een beperking) en als lid van de Raad van Commissarissen bij Woonveste (een woningcorporatie in Drunen e.o.). Daarnaast heb ik twee lieve schatten van kinderen (Julie en Wout) en ben ik bonusmama van Luuk. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie (kamperen of snowboarden), ben ik sportief, hou ik van de natuur en ben ik een echte bourgondiër.

Telefoonnummer: 06-16497276
E-mail: willeke@pura-advocaten.nl

 

Lise Proenings

Ik heb Nederlands recht & Notarieel recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik onder andere gewerkt voor het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs en ben ik medewerker en bestuurslid geweest bij de Stichting Rechtswinkel Nijmegen-West. Na mijn studie heb ik ruim 3 jaar bij een middelgroot advocatenkantoor gewerkt. 

Vanaf 1 juni 2015 ben ik partner bij PURA advocaten. Ik ben gespecialiseerd in het familierecht, sociale zekerheidsrecht en letselschade. In begrijpelijke taal informeer ik je over de mogelijkheden en geef ik je een eerlijk en vakkundig advies. Een persoonlijke aanpak vind ik daarbij heel belangrijk. 

Ik vind daarnaast de maatschappelijke rol die ik als advocaat kan vervullen belangrijk en daarom ben ik iedere maandag en woensdag als vrijwilliger aanwezig op het echtscheidingsspreekuur van de LEVgroep in Deurne en Asten, waar iedereen die meer wil weten over een echtscheiding of verbreking van de samenleving welkom is. Ook ben ik bestuurslid bij Stichting Jibb+ (een stichting met als doel een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding) en lid van de Commissie Gefinancierde Rechtshulp van de Orde van Advocaten ‘s-Hertogenbosch.

Ik woon in Deurne met mijn vriend Paul en in mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, op vakantie en kan ik onwijs genieten van de zon.

Telefoonnummer: 06-23222500
E-mail: lise@pura-advocaten.nl

Website door Buro TARGET