Willeke van Rooij

Willeke van Rooij heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. In deze periode is zij onder andere bestuurslid geweest van Dicit (de pleitvereniging van de Rechtenfaculteit) en heeft zij de Nationale Snelpleitwedstrijden georganiseerd. Na haar studie is zij teruggekeerd naar haar geboortedorp Vlierden. Willeke van Rooij heeft ruim 3,5 jaar bij een middelgroot advocatenkantoor gewerkt. Op 1 juli 2011 heeft zij zich als partner aan Henselmans Advocaten verbonden. 

Vanaf 1 januari 2013 is de naam van het kantoor gewijzigd in Vogelaar & Van Rooij Advocaten. Willeke richt zich voornamelijk op het civiele recht (arbeidsrecht, contractenrecht, algemene voorwaarden, vastgoed, huurrecht en incasso's). Zij is gedreven om Vogelaar & Van Rooij Advocaten verder uit te bouwen tot een toonaangevend advocatenkantoor in de regio. 

Willeke van Rooij is ruim een half jaar actief geweest als burgercommissielid waarna zij in maart 2010 en 2014 is gekozen als lid van de VVD fractie in de gemeenteraad van Deurne. In juli 2013 is Willeke gekozen tot lijsttrekker en in maart 2014 tot fractievoorzitter van VVD-Deurne.

Daarnaast is Willeke van Rooij vanaf 1 mei 2014 lid van de Raad van Toezicht van ORO (een zorginstelling voor mensen met een beperking).

Telefoonnummer: 06-16497276
E-mail: willeke@pura-advocaten.nl

 

Lise Proenings

Lise Proenings heeft Nederlands & Notarieel recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens haar studie heeft zij onder andere gewerkt voor het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs en is zij medewerker en bestuurslid geweest bij de Stichting Rechtswinkel Nijmegen-West. Na haar studie heeft zij ruim 3 jaar bij een middelgroot advocatenkantoor gewerkt. 

Vanaf 1 juni 2015 is Lise Proenings partner bij PURA advocaten (voorheen Vogelaar & Van Rooij Advocaten). Lise Proenings is gespecialiseerd in het familierecht, sociale zekerheidsrecht en letselschade. In begrijpelijke taal informeert zij u over de mogelijkheden en geeft zij u een eerlijk en vakkundig advies. Een persoonlijke aanpak vindt zij daarbij belangrijk. 

Lise Proenings is maatschappelijk betrokken en is iedere maandag en woensdag aanwezig op het echtscheidingsspreekuur van de LEVgroep in Deurne en Asten, waar iedereen die meer wil weten over een echtscheiding of verbreking van de samenleving welkom is. 

Daarnaast is Lise Proenings sinds mei 2014 bestuurslid bij Stichting Jibb+. Jibb+ draagt bij aan een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, waarbij extra aandacht is voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Telefoonnummer: 06-23222500
E-mail: lise@pura-advocaten.nl

Website door Buro TARGET