Lise Proenings

Ik heb Nederlands recht & Notarieel recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik onder andere gewerkt voor het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs en ben ik medewerker en bestuurslid geweest bij de Stichting Rechtswinkel Nijmegen-West. Na mijn studie heb ik ruim 3 jaar bij een middelgroot advocatenkantoor gewerkt. 

Vanaf 1 juni 2015 ben ik partner bij PURA advocaten. Ik ben gespecialiseerd in het familierecht, sociale zekerheidsrecht en letselschade. In begrijpelijke taal informeer ik je over de mogelijkheden en geef ik je een eerlijk en vakkundig advies. Een persoonlijke aanpak vind ik daarbij heel belangrijk. Ik ben zowel advocaat als mediator. In het eerste gesprek bespreek ik met cliënten of ik de zaak als advocaat of als mediator in behandeling neem. 

Ik vind daarnaast de maatschappelijke rol die ik als advocaat/mediator kan vervullen belangrijk en daarom ben ik iedere maandag en woensdag als vrijwilliger aanwezig op het echtscheidingsspreekuur van de LEVgroep in Deurne en Asten, waar iedereen die meer wil weten over een echtscheiding of verbreking van de samenleving welkom is. Ook ben ik bestuurslid bij Stichting Jibb+ (een stichting met als doel een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding) en lid van de Commissie Gefinancierde Rechtshulp van de Orde van Advocaten ‘s-Hertogenbosch.

Ik woon in Deurne met mijn vriend Paul en in mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, op vakantie en kan ik onwijs genieten van de zon.

Telefoonnummer: 06-23222500
E-mail: lise@pura-advocaten.nl

Website door Buro TARGET