Organisatie

Vogelaar & Van Rooij Advocaten is vanaf 1987 gevestigd in Deurne. Voorheen bekend onder de naam Henselmans Advocaten. Vanaf 1 januari 2013 worden de werkzaamheden voortgezet onder de naam Vogelaar & Van Rooij Advocaten.

Vogelaar & Van Rooij Advocaten is een kantoor met ervaren, betrokken en toegankelijke advocaten in het centrum van Deurne. De kracht van Vogelaar & Van Rooij Advocaten is duidelijk taalgebruik, deskundigheid en betrokkenheid bij de cliënt. De belangen van de cliënt staan altijd centraal. Uw doel bepaalt onze strategie. Dat kan variëren van een minnelijke schikking tot een stevige procedure. Ons belang is een tevreden cliënt!

Wij vinden communicatie met en openheid naar onze cliënten erg belangrijk. Wanneer wij van mening zijn dat een zaak geen of weinig kans van slagen heeft zullen wij dit ook tegen u zeggen. Ook over de tarieven communiceren wij open en transparant. Vooraf weet u bij ons waar u aan toe bent.

Wij verlenen advies en bijstand in procedures aan ondernemers en particulieren. Ook staan wij cliënten bij op basis van een toevoeging.

Website door Buro TARGET